Piti kirjoittaa tämä juttu jo eilen, mutta hups, päivä vierähti niin että hupsahti. Olen nimittäin tehnyt kevätsiivousta, jo useamman viikon itse asiassa. Se alkoi tuskasta neulomuksien kanssa, ihan siis 1:1:teen jutuista, jatkui kankaiden kanssa (ei, en edes ole vielä käynyt niitä kaikkia lävitse) ja pienten nallejen kautta päädyin siivoamaan aika ison osan nukkekotitarvikelaatikoistani.

Laatikot ovat kooltaan n. a4 x 20, ja niitä on 10 kappaletta siinä 40 sentin levyisessä ja 2 metriä korkeassa Lundianpätkässä, jota siivoilin. (Sitten on vielä toinen samanlainen hyllynpätkä, ja kaksi 238 cm korkeaa ja puolet metrin levyisestä ja...) Ja sitten sanotaan, ettei tämä harrastus vie paljon tilaa... Kuvassa on siis puolet nukkekotitavaroilleni pyhitetystä kirjahyllystä. Laatikoissa on ylhäältä 1) Tekoturkista ja huopaa 2) Nahkaa 3) Kangasnäytteitä 4) Ristipistotöitä ja ohuita lankoja (joita on myös ruskeissa keksirasioissa ja sinisessä pahvilaatikossa ja...) 5) Kukkamateriaaleja 6)  punaisessa laatikossa karmaiseva sekasotku 7) Nukkekodin nukkekoteja ja muita tarvikekittejä 8) Lotan nukkekodin tarvikkeita 9) tyhjiä rasioita (ihan oikeasti kuvittelen tekeväni näistä jotakin :-) 10) huonekaluja. Mutta kaksi laatikkoa pitäisi saada tyhjäksi, jotta saisin rakennettua nalleille kodin...

IMG_8547_pieni.jpg

Joka tapauksessa rakentelin onnellisena laatikoista löytyneille Kotte toysin tuoleille ja Mirkan syöttötuolille sitä viime viikolla mainittua keittiötä, ja arvuuttelin olisiko minulla varaa tilata 80 euron (ilman lähetyskuluja Englannista) Aga-uuni. (Ei ole, mutta silti saatan tilata sen. Vai pitäisikö minun ostaa sittenkin 5 euron Lindt-suklaarasia ja tutkia onko siinä Agan-luukuiksi kelpaavia muoviosia?) Mutta sitten kaapistojen rakentaminen tökkäsi maanantaina, joten pahoitteluni, ei kuvia keittiöstä vielä tällä viikollakaan.

Jatkoin kevätsiivousta eilen myytäviin nukkekotitavaroihin, ja niiden listaamiseen sitten menikin puolet päivästä. Ja sitten tämä HYVÄ IHMINEN jatkoi listaamalla tori.fi:hin kaikki nurkissa pyörineet lasten ulkovaatteet, ratsastustarvikkeet ja löytyipä tyttäreltä yhdet taekwondo-suojatkin. No, homma jatkui vielä tänäänkin, mutta siellä on melkein 50 tavaraa (kyllä, tämä on mainos!)

Ja mainoksen vuoksi ajattelin laittaa tähän vielä noita kuvia pienistä jutuista, joita laittelin tuonne FB:hen Nukkekotikirppikselle, kun en ole varma olenko koskaan niitä tänne blogin puolelle laitellut. Laukusta ja Satiinipeitosta kyllä löytyy ihan ohjeetkin tuosta sivupalkista.

Mutta ensi perjantaina seuraava sepustus, kunhan Model Exposta on kotiuduttu!

198%20-%20satiinitilkkukassit.jpg015-%20satiinitilkkupeitto.jpgkesakassi.jpgarja%20copy_pieni.jpgsara%20copy_pieni.jpgsini%20copy_pieni.jpg

rauhan%20talo%20ulkoa.jpg04112011218-pieni.jpg

048---toivon-talon-ulkokuva.jpg