Eilen tuli väsy ennen blogia. Oli niin puuhapäivä: Model Expo, Lasten arkkitehtikoulu Arkki, Menita, Model Expo, Kierrätyskeskus. Tarkkaavaisemmat lukijat huomasivat, että Model Expossa piti käydä kaksi kertaa. Ensin aamulla kalustamassa yhdistyksen taloa, ja sitten uudestaan iltapäivällä pojan kanssa. En tosin itse kauheasti kerinnyt katsoa, kun piti käydä katsomassa - kerrankin  - Outlet Expoa, istua kahvilla naapurin Sannan kanssa ja kokoustaa Snadiin liittyen.

Mutta nyt on Snadi hommat siirretty, ainakin suurimmaksi osaksi pois omilta harteiltani, mikä on toisaalta surullista ja toisaalta helpotus. Jotenkin vain kaipaan tällä hetkellä aikaa tehdä vain ja ainoastaan omia juttujani. Tuntuu että ne ovat kasaantuneet - pahasti. Tokihan kiire syntyy ahneissa aivoissa, kuten isäni aina sanoo. Ja minä tunnustan olevani ahne: on niin paljon kivoja asioita, joita pitäisi ehtiä tekemään.

Tällä viikolla olen kyllä ehtinyt: 1) aloittaa uuden liivin neulomisen 2) tehdä Heikille tilkkuliivin (melkein valmis, mutta ompelulankaa tarvitaan lisää) 3) poistanut pahvit kangasnäyte pinkoista 4) vienyt 10 senttiä 90-luvun käsityölehtiä kierrätykseen ja lisää on matkalla 5) siivota komerollisen pahvilaatikoita kierrätykseen (eli tunnustan etten koskaan käytä niitä postittaakseni pieniä nukkekotiesineitä...) joten Heikin makuupussi ja rinkka mahtuvat komeroon.

Viimeksi mainittun toimenpiteen sivuvaikutuksena minulla oli tänä aamuna vielä kaksi tyhjää pahvilaatikkoa tuolla nukkekotivarastossa. No, enää ne eivät ole tyhjiä, kun täytin ne tilkkukankailla (=kangasnäytteillä). Mutta makuuhuoneessa on yksi tyhjä hylly noiden käsityölehtien paikalla: totesin nimittäin että voisin oikeastaan tyhjentää kolme metriä käsityölehtiä, ostaa 3-4 vuodessa ohjeen ravelrystä (max yhteensä 40 euroa) ja täyttää hyllyt sen sijaan langoilla....

Nukkekotikeittiö on ajatuksissa, mutta ei ole edistynyt kuin sen verran, että verhoon on löytynyt - luultavasti - koristenauha. Sen verran järkyttynyt löydöksestä kuitenkin olen, etten ole vielä tehnyt verhoja: minun tyylikkääseen, vihreä-ruskeaan keittiööni viininpunaisin maustein, eksyy vaaleanpunaista.... vai pitäisikö olla tylsä ja mennä vihreällä?

IMG_8611_pieni.jpg