Keskustelimme viime keskiviikkona kerhossa siitä millaisena kukakin aikoo esitellä rintamamiestalonsa: lautoina, tuhkakasana... Alan kallistua tuon lautakasan puolelle. Tuntuu että vaikka kuinka viime viikolla uurasti, ja sormenkin satutti, niin valmista ei tule. Edes Soilen tekemä sohva ei suostunut luopumaan päällisestään.

IMG_6423_pieni.jpg?1447066330

Ja sitten olimme sopineet Riikan kanssa loistavasta ideasta: varaisimme yhteisen ajan vaatteiden korjaamiseen. No, sinäänsä hyvä idea, mutta taidamme puhua liikaa, jotta tulosta kauheasti tulisi. Mutta Riika siis tietää kuinka minulla on tekemisen puute. Hän päätti yhdistää siihen hyvän asian eli työpaikkansa nurkkien siivouksen. Alla esimerkkejä lopputuloksesta.

IMG_6424_pieni.jpg

IMG_6422_pieni.jpg

Tuo pahvikasa siis pitää sisällään miljoona pientä kangastilkkua. Ja nuo pahvitkin ovat niin siistejä ettei niitä voi heittää pois...

Ja koska hän oli ottanut väärän laatikon mukaan, saan vielä rohmuta sydämeni kyllyydestä huomenna pieniä kukkakankaita... Loput löytyvät sunnuntaina Riikalta Nukke- ja nallemarkkinoilta, samoin kuin mun pieniä talokittejä sekä muita tarvikepaketteja. Sekä tietysti niitä pieniä, luettavia kirjoja.

Mutta nyt etsimään lentävää mattoa!