Oikeastaan tämän kirjoituksen otsikko voisi olla Miksi kaikkeen menee niin kauan - osa 2. Sillä rintamamiestalo ei ole juurikaan edistynyt viime kirjoituksen jälkeen. Siis ei, se ei vieläkään ole siinä kunnossa että pääsisin tekemään ulkotöitä. Tai tietäisin vastausta voiko helmiponttista kattopaneelia tehdä kalastajanlangan avulla.

Lanka... väärä sana.. se oikeastaan selittääkin kaiken, tai melkein. Minä aloitin kyllä kiltisti heti edellisen kirjoituksen jälkeen tekemään yläkerran lattioita, valmiit! (Vaikka juuri äsken kyllä katsoin että voiko noin epätasaisesti maalattu lattia olla valmis, mutta kyllä se on juuri sellainen kun sen pitää olla.) Enkä meinannut illalla millään lopettaa ovien tekemistä, se oli mielenkiintoista. Monta kertaa piti käydä katsomassa millainen on ihka oikea ovi, mutta perhe haittasi pahasti harrastusta illan mittaan, joten kesken se jäi...Ja ennen kaikkea jäin miettimän, että pitääkö vielä tehdä kertaalleen kokonaan uusiksi, koska sinne jä puolen millin rako, sinne nurkkapuolelle, jota kukaan ei näe. Mutta kuten rakas mieheni sanoi, MINÄ tiedän että siellä on se rako...ja saattaa sieltä valokin tulla jossakin valaistuksessa väärään paikkaan. No, nyt tiedät sinäkin.

IMG_6118_pieni.jpg?1441612756

Mutta sitten...kaksi päivää kotimaisen 1900-luvun alun kirjallisuutta ja sitten tentti. Sitä oli niin puhki sen jälkeen, ja päätäkin särki (kirjoita itse kolme tuntia käsin, kyllä sunkin hartiat ovat jumissa sen jälkeen!) ja sade.... Torstai nyt olikin varattu lepäilyyn, mutta että siihen meni perjantaikin... Perjantaina vieläpä onnistuin huijaamaan itseäni: äkkiähän minä polkaisen Myyrmäkeen kirjastoon, eihän Leppävaaraankaan mene kuin 15-20 minuuttia. No, reittioppaasta tarkistin jälkeen päin, 5 km sijasta kilometrejä oli 8,6, siis yhteen suuntaan.

Ai miksi piti mennä Myyrmäkeen? No sinne tulee Simply Knitting-lehti...Ja jonkun oli pakko aloittaa Heikin pipoa torstai-illalla, purkaa se perjantai-aamuna ja jatkaa kutomista koko lauantaikin. Sunnuntaina olikin sitten käsi kipeänä, joten oli pakko lähteä Selloon, kun kauppias oli lähettänyt 25%-alennuskupongin neulelankoihin. Kerrassaan positiivinen ongelma siis kun on niin paljon mukavaa tekemistä, ettei ehdi edes nukkekotihommiin...

IMG_6121_pieni.jpg