Kaksi ja puoli tuntia, on ainakin oma ennätykseni pienoishuoneen teossa. Kummasti sitä ehtii tekemään kaikkea kivaa, kun vaihtoehtona olisi tehdä sitä mitä oikeasti pitäisi tehdä. Ja kun kerrankin on sitä mieltä, että nyt ei arvota sitä, mikä on absoluuttisesti kaikkein paras, vaan otetaan ensimmäinen, joka täyttää vision. Tämä oli hauskaa!

IMG_6161_pieni.jpg?1443428778

Toisaalta tämä on varmaan yksi kalleimmistä nukkekodeistani. Pohja on 8 eur, Kierrätyskeskuksesta hamstrattu kangasmallikirjan pohja (joo, kankaat on vielä käyttämättä). Ja se oli niin sopivan kokoinen kahden kirjan avulla tehtäväksi, että alkuperäinen suunnitelma laajeni 100% verran (kuinka minulle aina käy niin?) Tein nimittäin vakaan päätöksen käyttää tähän projektiin 90-luvun alussa hankkimani Computer Graphics-kirjan, ja laajennukseen näytti sopivan oikein hyvin Object Oriented Programming. Se oli vain niin ruma, että päällystin sen nahalla, Kierrätyskeskuksesta sekin (KAKSI isoa pussillista nahkaa, yhteensä 15 eur, tämä on ainoa pala joka on käytetty. Kuka tekeisi minulle 1:1:teen laukkuja?).

IMG_6163_pieni.jpg?1443428775

Siis miten niin kallis, voit kysyä? Object Oriented Programmin hintaa en muista, 100 markan luokkaa, kovakantinen kun oli. Se oli sentään oppikirja, mutta tuo Computer Graphics maksoi aikanaan 400 markkaa!!! Siihen aikaan kun opintotuki taisi olla 500 markkaa kuukaudessa! Ja se kirja oli ihan vaan omaksi huviksi ostettu. Surullisinta on se, että taisin lukea sitä nyt eniten kun revin siitä sivuja pienoishuoneen tapetiksi...

Mutta nyt Kalli's Kirjalla on oma kirjakauppa, johon voit tuoda nukkesi ostoksille Suureen Snadiin. Jos siis maltan mennä tekemään niiitä kirjoja, kun tuo sisustus vielä kaipaa hiukan näpertämistä... Nyt vain laitoin sinne värimalleiksi kaikkea laatikoista löytynyttä.

Kerro mikä väri olisi sinusta paras?

IMG_6159_pieni.jpg?1443428780

IMG_6153_pieni.jpg?1443428782