Löysin muutama viikko sitten nämä kuvat viime vuoden Meripäiviltä. Ja kun nyt alkaa olla jo kevättä ilmassa, ehkä pitää alkaa orientoitumaan jo kesään.

Taru Astikaisen tekemä nukke oli majaillut olohuoneemme vitriinikaapissa aivan nakuna ensimmäisestä Snadista lähtien. Silloin se oli tullut mukaan siitä vaarallisimmasta paikasta markkinoita, eli viereisestä myyntipöydästä. Taru on tehnyt nuken aikanaan Markukselle, erityistoivomuksena oli kuulemma prinsessa Leian vartalo. Sangen sensuelli neiti-ihminen onkin kyseessä. Mutta eihän alastomana voi lähteä rannalle, ja kun vielä olin juuri lukenut Juonettaren aivan hurmaavista asuista Mignotettestä, niin pakkohan sitä oli toteuttaa tälläinen musta-valkoinen unelma. Ja onneksi eräs ruotsalainen neitinukke vielä lainasi hellehattuaan, niin bileasu oli valmis.

DSCF1585.jpg?1425549352

Mutta siihen aikaan olin melkein kiinnostuneempi hiukan isommista nukeista, ja täysin rakastunut olen vieläkin näihin Corollen muotinukkeihin. Aika vain ei riitä kaikkeen... Mutta saanko esitellä, Julia bikineissään.

DSCF1618.jpg?1425549381