Täytyy sanoa, että koko Boutique Hotelli Kruunu on ollut erittäin vapauttava kokemus: kaiken ei tarvitse olla "realistista", vaan olennaista on leikittävyys. "Jos meillä ei olisi lapsia"-talon Elina ja Jounikin ovat tulleet hotellin vieraiksi, mutta vielä ei ole huoneita saatavilla..Vastaanottotiskistä puuttuu vielä myytävät tavarat hyllyiltä, ja lasi tavaroiden edestä. Teksti Reception tarvitaan toki siihen päätyyn, mutta jostakin syystä varastoista löytyi vain hopeisen värisiä kirjaimia, ja ne eivät käy...Sohvan korkeusmitta on vanhasta Lundby-sohvasta, mutta muuten design on ihan omaa.

.2014_02_28_1356-normal.jpg

Ja hauskinta on, että Heikki osallistuu talon tekoon. Hän on valinnut värit esimerkiksi kahvilan pöytiin, ja maalannutkin ne, hyvässä yhteistyössä äidin kanssa. Niin, hän kyllä porasi tapin paikat pöydän jalkoihinkin, mutta silti niiden vinoudesta saa kyllä syyttää äitiä: joku laittoi ne vinoon poratelineeseen ja Heikki vain veti vivusta.

2014_02_28_1346-normal.jpg

Tarkoitus on tehdä ensin huonekalut, ja sitten pikkutavaraa, niin ehkä talo olisi edes hetken "valmis", ennen kuin tavarat alkavat hukkua ja rikkoutua leikeissä...Mutta kuten kuvista näkee, hotellin omistajalla on vankat mielipiteet antennin tarpeellisuudesta ja designista (äiti pelasti tapetit irroittamalla niistä teipit välittömästi...) ja vastaanoton kattoon tarvitaan kulkusuuntaa osoittava nuoli (jätskitikku ja teippiä, arvatkaa onko äiti iloinen?).

2014_02_28_1325-normal.jpg

Paljon tavaraa on lainassa siskon nukkekodeista, mutta myös äidin tarvikevarastoista: eikö muka maalipurkista saa hienon sisustuselementin?

2014_02_28_1330-normal.jpg