041-p%C3%B6lyhuisku-pieni-normal.jpg

Ei kun siis pölyhuisku, ei tappara, oli paras tuliainen Tampereen messuilta. Mutta on se mukava tietää, etten ihan ole vielä kiusannut Helanderin Erjaa hengiltä kaiken maailman ideoillani (hänen toteutettavakseen :-) kun vielä lahjoo minua näin hienolla esineellä. Muistan muuten kun Erja puhui fasaanien kynimisestä, ei ollut kovin helppo homma. Hauskaa nähdä mitä niistä höyhenistä tuli, vaikka taitaa niitä olla vielä jäljelläkin? Ja kaupan päälle Erja  vahtii vielä pöytääni, niin että pääsen kahvittelemaan Seijan ja Ninan kanssa (ja shoppailemaan, mutta ei kerrota Erjalle :-)

Tosin valitettavasti minun ei tarvinnut edes poistua pöydästä, kun Tuijan kirjat olivat myynnissä siinä ihan vieressäni. No, vain kaksi tarttui mukaan... muutenkin olin ihan hillitty, mitä nyt kaksi sinistä nallejen turkkikangasta tarttui Japirilta ja pienen pieni pala sieltä nurkkapöydästä Karoliinan kostyymeistä (mutta ne kankaat olikin jo hamstrattu Turusta...).

032---tampere--pieni-normal.jpg

Ette muuten ole saaneet raporttia Turun ostoksista, kun joku teki päätöksen raportoida vasta kun kaikki hankinnat on toteutettu. Ts. tarvikepaketteja tarttui mukaan aika monta, joten voi olla että joudutte hetkisen odottamaan.

Mutta nyt työpöydällä odottaa kahdeksan laukkumallia toteutustaan...