No niin, nyt Nuutti-pukki voi tulla ylihuomenna käymään joulukalenterissani kallis-nukkekoti.joulukalenterit.fi:ssä. Kaikki luukut on nyt turvallisesti siirretty tänne Vuodatukseen (contradiction in terms?). Vaikka tuo kalenteri kyllä sulkeutuu vissiin vasta 15.päivä...

Kertauksena, ja itselleni muistiin, kalenterin täytön säännöt:
  1. Työn pitää olla keskeneräinen. Tarkoittaa, että mahdollinen tarvikepakkaus on avattu ja tarvikkeille on tehty jo jotakin.
  2. Uusia tarvikepaketteja ei saa avata ja aloittaa.
  3. Mikäli tavara on ollut valmis, mutta rikkoutunut, se ei kuulu kalenteriin (poikkeus vahvisti säännön: peikonlehdet olivat kadottaneet multansa, mutta en muistanut tätä sääntöä ennen kuin olin jo korjannut ne)
  4. Ristipistomattoja ei päästetä mukaan, muuten luukku avautuu vasta ensi vuosituhannella (varovainen arvio).


Aika vaikuttava lopputulos, vai mitä?

No jäikö jotakin kesken vielä? No jäi, eivätkä ne muuten ole edistyneet kalenterin loppumisen jälkeen tippaakaan. Yllättävää...Tämä mekko paljastui liian suuritöiseksi: siitä puuttuu hihat, kaulus ja vyö. Kudoin kyllä hihoja, mutta luulen että ohjetta täytyy hiukan tuunata  niin että ei tule lepakkohihoja.Tämä matto on ollut iät ajat tulossa Peikkojen eteiseen. Se on kirjailtu aida-kankaalle noilla Wetterhoffin langoilla, ja täytyy sanoa, että lopputulos on hirveän räsymattomainen. Hiukan vain pelottaa noiden reunojen kanssa, miten niille mahtaa käydä. Ja jos kuvittelee tälläisen kirjomisen olevan nopeampaa kuin kangaspuilla kutominen, niin erehtyy.

Mutta nyt takaisin kutomaan, mitä, se paljastuu toivottavasti ensi viikolla, jos projekti nyt ei satu jäämään kesken...