Maailman kautta kuljemme laulain,taivasta kohti matka vie.

Tiesittekö, että minulla on maailaman paras mummu? No, nyt tiedätte, koska mummulaan on matka tänään. (Ja ehkä tuolla Tampereella tulee hiukan laulettua kaveraide kanssa...)

Tämän päivän keskeneräiset on hiukan keräilyerä, mutta siellä se ruskeä pötkylä viimein on! Kun sen pötkylän veivasi ja käänsi, siitä tuli kauniin vihreä marmoripinta, ja päätin tehdä siitä kirjan kansia. Ne kun liimasi yhteen nahalla, ja sisäsivuiksi silpoi Suomen kuvalehden kalenterin vuodelta 2009, niin sai valmiiksi kauniit kultareunukset .

Tuli korjattua kolme "lukematonta" kirjaa, joiden kannet olivat ponnahtaneet irti sisuksista ja tehtyä loppuun kaksi Hannua ja Kerttua, jotka ovat siltä Kauniaisten kerhokerralta jolloin Riika oli opettamassa kirjan tekemistä. Jostakin syystä kannet eivät tykänneet minusta, ja niistä tuli sekundaa. Taitavat päätyä tytölle kun hän seuraavan kerran mankuu jotakin nukkekotitavaraa. Ja sekundaa tuli myös tuosta koirakirjasta, koska sen kannet ovat hiukan liian isot. Mutta se onkin ihka ensimmäinen ikinä koottu Koirakirja eli testikappale (tehty alunperin viime vuonna Nukke- ja nallemarkkinoilla kaiken häsän keskellä...)

Näin monta valmiina!