Äiti laittanut kystä kyllä...

Hedelmiä tuli tehtyä tämän vuotiseen Kauniaisten joulukalenteriin, ja kun ei ollut aavistustakaan määristä, niin nämä jäivät "yli" hiukan keskeneräisinä.

Ainakin viinirypäleiden kohdalla mietin tulenko ikinä enää pyörittelemään noita palluroita. (Tosin mulla on vielä noin kuuden tertun verran tuota massaa puristettuna nauhaksi. Tarkoittaako se ettei tämä työ oikeasti ole valmiina?) Hassuinta on, että kun ylipaistoin tuota massaa (muistatko?), niin viinirypaleet saivat jopa aidomman kiillon. Valitettavasti vain alapuolesta tuli tasainen liian kuumassa.

Banaanien teko on varsinaista stressityötä, siis niiden maalaus. Kunhan hiukan sinnepäin osuu väriin kastetulla hammastikulla, niin tulee hyvän näköistä, siis pilaantunutta. Ja jos menee liikaa väriä, niin aina paperilla saa pyyhittyä pois.

Mutta mitä tuolla joukossa tekevät pääsiäismunat? Niihin piti laittaa oikein foliokuoret päälle, mutta kun "ylipaistoin" ne, niin niihin tuli niin kaunis kiilto ja väri, että en taida malttaa piilottaa sitä.

Ja noita loppuja hedelmiä en tahdo vielä laittaa mihinkään astiaan, kun nehän voivat tulla vaikka markkinakojuun...

Mutta nyt on hedelmiä joulupöytään!