Eli tästä alkoi joulukalenteri... (vuodatus teki muuten tästä siirto-operaatiosta "hauskemman", kun sekoitti kaikkien kuvien thumbnail-kuvat keskenään, mutta arvotaan kullekin päivälle oikeat kuvat :-)

Tästä se alkaa, joulun odotus!

Tämä keskeneräinen työ jäi kesken keskiviikkona 28.11., kun huomasin, että kaakeli, jolle olin tätä ruvennut tekemään, ei mahtunut uuniin. Pikku juttu, ja vasemmanpuoleisessa kuvassa näettekin tuloksen kun yritin siirtoa. Ja näköjään kuva ei edes ollut siirtynyt, joten vaatii useamman valelukerran Acnexilla! (On muuten tuhtia tavaraa kasvojen puhdistukseen:-) Kuusi kappaleita näitä piti ehtiä Kauniasten kerhon kalenteriin, mutta sorry vaan, ei tullut takkia eikä edes tuluskukkaroa.

Oikeanpuoleinen kuva esittää valmiin tuotteen kahden tunnin työskentelyn jälkeen. Kuva siirtyi kyllä, mutta ei niin kauniin sinisenä kuin alkuperäinen kuva oli. Mutta niin Sue Heaserin ohjeet sanoivatkin, olisi voinut uskoa. Mustavalkokuvat siirtyvät kuulemma tällä metodilla, värikuvat vaatisivat jonkin kuvan siirtomateriaalin. Mutta ihan ok tuosta tuli, etenkin kun mulla ei ole sille vielä käyttöä.

Ja ennen kaikkea, se on valmis!