Sain keskiviikkona klo 15.45 valmiiksi Kauniaisten kerhon joulukalenteriin tarkoitetut 18 pakettia, ja olin sitä mieltä, että ei ikinä enää...Joka vuosi sama juttu, viime tingassa pitää tehdä vaikka tästäkin olen tiennyt jo kesäkuusta saakka. Mutta...

Illalla siis kokoustimme kerhon kanssa, ja oli todella mukavaa kerrankin vain istuskella ja jutella. Ihailimme syksyn saavutuksia, kun olimme tehneet Nallen opastuksella hienoja vaatteita nukeille. (Ei, minun omani ovat tuolla laatikossa keskeneräisinä, ja usein en edes jaksanut aloittaa mitään uutta kun pää oli niin täynnä kirjaa ja Hôtel Jadisia).

Ja nyt on siis itselläni 18 ihanaa pakettia odottamassa tuolla avaamista.

No, jo eilen päässä rupesi pyörimään:  "Sääli kun nuo pari ekaa päivää ovat ilman pakettia. Oikeastaan siis olisi kivaa tehdä kokonainen joulukalenteri, ihan itselle, niin ei tule stressiä. Ja kokeilla kaikkia kivoja juttuja, joita on aina haaveillut että sitten kun on aikaa...Mutta toisaalta olisi kiva tehdä jokin kokonaisuus - se kirjakauppa tai vaikka joulupukin paja. Mutta omatunto - lue tila kotona - ei anna kyllä periksi aloittaa mitään uutta, kun noita keskeneräisiäkin on tuolla kaapeissa tolkuton määrä. Heureka! Jospa tekisin siis keskeneräisten töiden kalenterin!

Kalenteri siis aukeaa huomenna, tervetuloa kurkistelemaan luukkuihin!
http://kallis-nukkekoti.joulukalenterit.fi


(Olisihan se ollut kiva olla kuvia tässäkin postauksessa, mutta ei tämä vuodatus suo...) (no nyt ne on lisätty jälkitoimituksena... Ja kalenteri on kauniinpi livenä...)