Kirjoitin juuri tuonne yhdistyksen yahoo-listalle, että minun kesälomani se vaan jatkuu ja jatkuu...Lapset ovat olleet sairaana, joten minkäänlaisesta työnteosta (=mineilystä) ei oikein ole päässyt alkuun. Työpöytä on tuolla sentään valmiina odottamassa...

Mutta aloitetaan alusta: viimeisessä postauksessa valittelemaani selkäkipu vaivasi kaikkiaan neljä päivää eli 14 litraa maalia oli tehokas lääke. Alla kuva aikaan saannoksistani:
Huone oli siis aiemmin minun työhuoneeni, ja sittemin romuvarasto. Ja vaikka nuo kuvat näyttävät kovin yksinkertaisilta, kolme viikkoa huoneessa vierähti mukavasti:
 1. Katon maalaus
 2. Ikkunan pokien maalaus (ei, en hionut niitä vaikka Hôtel Jadisin ikkunapuitteet hiottiin kolmeen kertaan :-)
 3. Seinien maalaus
 4. Kaapin ovien pesu
 5. Sähkölistan hakeminen
 6. Ikean Expedit-kaapin kokoaminen
 7. Expeditin vihreiden kaappien ja vanerilaatikoiden hakeminen Ikeasta
 8. Vihreiden kaappien ihmettely, 50% vaihtaminen Ikeassa ja kokoaminen
 9. Toisen sähkölistan hakeminen ja katkaisu 70 cm kohdalta
 10. Listojen naulaus
 11. Cars-lampun hakeminen (Suomenojalle on matkaa...)
 12. Vaihtarina saatujen Marimekon verhojen pidennys: 1 1/2 päivää. (Joku halusi verhokoukut nipsujen sijasta ja kaiken lisäksi Marimekko oli muuttanut kankaan leveyttä muutaman sentin...Itku meinasi päästä siinä vaiheessa.)
 13. Kahdeksan vanerilaatikon pohjamaalaus kahteen kertaan (yht. 11 neliötä maalattavaa)
 14. Sisustustarrojen tilaus
Ja nyt lähes kaikki meidän talon projektit odottavat että raivaisin tilaa noiden laatikkojen pintamaalaukselle... Nurkassa olevat lelut ovat siis tulossa niihin laatikoihin, ja niiden paikalle tulee Heikin sänky. (Pitääköhän sekin maalata?) Ja ne sisustus tarratkin pitäisi kiinnittää.

Ja ristipistotyö on valmis (okei, pitää kaik yksi pisto lisätä ja hiukan reunustuksia:-)Forssassakin tuli käytyä, hankintoja ei juuri ollut: Marian kirjan lisäksi muutama lehti, yksi kirja ja Mirkalta seinäkello. Ei kahden viikon mökkireissun jälkeen ollut ihan shoppailufiilistä. Mistä tulikin mieleeni, että Juvan ABC:llä olevalta Q-Pointilta tuli ostettua hiukan huonekaluja 15 % alennuksella.  Täytyy seuraavaksi laittaa juttu mitä niille tapahtui, varmaan tuonne englanninkieliseen blogiin.

Mutta kesä kului kyllä siis ihan laiskotellessa...