Jos edellinen kirjoitus meni vitsin puolelle, niin sunnuntaina kyllä oikeasti toivoin varaosia: selkäni sanoi sopimuksen irti, ja lihasrelaksanteista ja kipulääkkeistä huolimatta vietin päivän sängyssä. Tosi tylsää, mutta mitä voi tehdä selällään maaten? Kaikki (?) omistamani ja lainaamani romaanit ovat tylsiä, ja nukkekotikirjat ovat isoja. No, onneksi aina löytyy kaapeista jotakin pientä tehtävää:


Vahinko vain, selkä oli jo eilen niin hyvässä kunnossa, että oli "pakko" viettää aikaa lasten kanssa leikkipuistossa. Oikeastaan se kyllä oli aika hauskaa, kun meillä oli eväät mukana... ja äidillä puhelin ja kudin :-) Ja aurinko paistoi...Mutta tuon ristipistotyön valmistumiselle selän kunto ei tiedä hyvää.

Tänään sitten alotinkin juhannussiivouksen. Se vain päättyi tuossa iltasella siihen, että palasin rautakaupasta mukanani 14 litraa maalia. Ja vaikka minä olen minä, en aio sillä maalata nukkekoteja....En ainakaan aloita niistä.

Mutta summa summarum, selkä ei oikein kestä pitkää istuskelua, joten voi olla että nämä näperrykset jäävät nyt hetkeksi väliin, ainakin niin kauaksi aikaa kuin tuo 14 litraa riittää...