Flunssa oli jo parempi tänään, mutta en silti jaksanut lähteä Kauniaisten kerhoon! Niinpä tekemättömien töitteni listalle pääsi rouva Malmströmin hieno Keinuhevonen.Kerhomme anoi Nukkekotiyhdistykseltä avustusta keväällä ja sai 100 euroa kyseisten kittien hankkimiseen. Ei se aivan riittänyt...(ja ei, en osallistunut päätöksen tekoon tältä osin). Myös neljä muuta kerho sai saman summan,  ja rahaa on jaossa myös syksyllä. Yksityiskohdat löytyvät yhdistyksen sivuilta, jos ei vielä niin kesän aikana ja myös tulevassa lehdessä (ilmestyy noin kolmen viikon kuluttua).

Olo on tänäänn muuten ollut parempi, joten Hôtel Jadis on edistynyt: kylpyhuone on lähes valmis, enää peili puuttuu. Mutta taas aikaa meni enemmän kuin uskoinkaan, piti päästä jo ulkohommiin. Enkä nyt puhu viikonlopun hairahduksestani puutarhatöihin vaan Jadisin ulkopuolen rappauksesta.

Ja hiukan epätoivoinen olo tuli Millimarin vierailusta: sisustin Jadisin, ja on siinä vielä sisustamista....Muuten oli mukava, joskin lyhyt piipahdus: sain tuon Keinuhevojen lisäksi kassillisen kerholaisten minejä Lahdessa myytäväksi. Otan huomenna valokuvia paremmassa valossa siitä mitä ihanuuksia tuolta kassista löytyy.