No niin, nyt on jo hetkinen kulunut siitä kun uhkailin Kauniaisten nukkekotikerholaisia, ja melkein pari viikkoa jo siitä kun toteutin uhkaukseni:

1335293897_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli teimme kuvassa näkyviä kasseja. Kuvassa näkyvä ruotsalaisperäinen nainen on aivan uuvuksissa shoppailureissunsa jälkeen, onhan hän kantanut kolme isoa kassia koko päivän.

Aivan näin uuvuksissa kukaan kerholaisista ei tainnut olla, mutta ainoa(oliko se niin?) joka sai kassinsa täysin valmiiksi (no names here) lintsasi pliseerauksen teosta. Näin myös käytettävän liimaa...

Ihastuin näiden tekemiseen sen verran, että meinasin tehdä näitä myyntiin Lahteen, mutta kun työaikaa kuluu kolmisen tuntia laukkua kohden niin ei oikein taida kannattaa.

No, jos haluat kokeilla itse minkä verran aikaa kassin tekoon kuluu, niin Sivut-osiossa on ohjeet. (Hiukan harmittaa kun näyttävät menevän hiukan hullun näköisiksi tällä peruseditorilla, mutta ehkä jaksan ruveta korjailemaan niitä huomenna...)Idean kassin tekoon sain Ellen Kharaden kirjasta Bags of Style, ja aionkin seuraavaksi hyökätä seuraavan laukun kimppuun...