No niin, olin sitten niin ylpeä palatessani laivalle Tukholman minityyrimessuilta: en sitten ostanut mitään mikä vaatisi itseltäni tekemistä. Lapsetkin saivat mukavia juttuja.

Yllä Lauran ostokset ja alla Lotan.

Omat ostokseni ovatkin sitten alla:

  • Minst.comin lampetit: juu, ihan oikeasti, nämä ovat tulossa Mäki-Kallin talon kylpyhuoneeseen...
  • Ämpäri perunoita
  • Petterin ja Lotan seikkailut ruotsiksi sekä koulukartasto - ranskaksi, ja täytyy sanoa, että eivät kestä juurikaan ainakaan meidän lapsen leikkejä
  • Säästöpossu - siis tämähän suorastaan kerää rahaa, ei tuhlaa sitä. Sääli että säästyv'ät rahat ovat niin pieniä kooltaan.
  • Wooperin ruukkuja - okei, nämä ovat sillä rajalla, niihin täytyy ne kukka-asetelmat tehdä.
  • Saksalaista alkuperää oleva nukke - tämä oli sarjassa pakko saada, onneksi myyjä antoi alennusta kun kruunut olivat vähissä.
  • Niin ja kahdeksan tosi halpaa, vanhaa nukkekotilehteä - näitä ei ilmeisesti voi olla liikaa.

Mutta... sieltähän se mörkö kurkistelee takarivissä eli alla koko totuus kuvattuna:

Osallistuin siis tullessa Wooperin sirpalemosaiikkipajaan, joka oli siis loistava siitä huolimatta että vaati Buranan jälkeen päin: käsi meni totaalisen jumiin pinsettitouhuista, mutta en edes huomannut sitä ennen kuin olin kerinnyt rohmuamaan kaiken värisiä sirpaleita niin että ilmeisesti ensi vuonna en muuta teekkään kuin sirpalemosaiikkia. Mutta haluaisin erityisesti kiinnittää huomionne siihen, kuinka hyvin ämpäri ja tarjotin sopivat sävyiltään yhteen. ja sitten kun jaksaisi tehdä sen tarjottimen vielä valmiiksi.

Ja sitten, tämä on kyllä totaalisen anteeksi antamatonta, olin jo ETUKÄTEEN pyytänyt Alasen Katia tuomaan kukkakittejään näytille, ja niitä taisi tarttua mukaan viitisen kappaletta. (Kiitos Kati muuten Heikin hoidosta, menin kyllä vahingossa paljastamaan hänen tyttöystävälleen että pussasitte...Niin ja sun miehellesi tiedoksi että Heikin ikä on 1,5 V).

No, Katin kukkapaketit ovat sentään vielä tallessa, mutta sirpalemosaiikit pakkasin johonkin jo niin hyvin että niitä ei edes löydy työhuoneestani...