Kun tuossa kesän alussa päivittelin edessä olevan homman määrää, rupesin miettimään että täytyisi varmaankin hiukan dokumentoida mitä tässä vuoden aikana on tullut tehtyä.

Yhdelle nukkekotilomalle otin mukaan kaksi yli jäänyttä kaiutinkaappia, ja niistä syntyi muutamassa päivässä veljen tyttärelle kolmivuotislahjaksi oma talo.

1339382.jpg

Hankalin osa rakennusprojektia oli etulevyn irroitus: onneksi on olemassa isät, jotka omistavat tehokkaammat työkalut. Oma Proxxoninin rupesi suurinpiirtein savuamaan muovia  leikatessa.

Sisäreunojen tasoittamiseen vaadittiin hiukan puurimaa, ja sopivat tapetit löytyivätkin sitten  vanhentuneest lastentapettikirjasta, joka oli tarttunut mukaan jostakin rautakaupasta.

Tähän taloon tuli ostettua rakennussarjoina saatavia nukkekodin kalusteita, ja olohuoneen kalusto on jo koottuna ja maalattuna: tosin viimeinen kerros maalia puuttuu, kun rupesin epäilemään etteivät nuo rakenettavat pysy kolmevuotiaan leikeissä mukana. Tein myös erehdyksen ja kysyin sankarilta haluaako hän sohviin kukkasia vai kultareunuksen. No,  kaipa tyttö on sukua, kun  vastaus oli: "Minä pidän sekä kukkasista että kullasta".

Pikkuveli myös kyllästyi kalusteiden toimitusaikaan, ja hankki perussetit Lidlistä. Mutta jouluhan on vasta tulossa....

Taloon päätyivät myös koekappale "Kuinkas sitten kävikään?"-kirjasta ja tekemäni bunka-matto. Valitettavasti molemmat ovat päätyneet jonnekin kameran tavoittamattomiin, joten  tässä vain linkki maton mallikuvaan. Tekemäni ei ole ihan noin siisti, enkä oikein pitänyt siitä kuinka kova matosta tuli liiman vuoksi, joten Jos meillä ei olisi lapsia taitaa saada aidot  nukkamatot bunkamattojen sijaan.

catpics%5Cbunka%20rug%20-%20bonnets.jpg

Niin, talossa asuvat Lundbyn nukkeperhe, ja Hobby pointista löytynyt pieni vauva.