Puolen vuoden ulkomaan komennuksen jälkeen (Espoon Karaporttiin - sic!) Elina ja Jouni palasivat tarkistamaan mihin kuntoon taloprojekti jäikään.  Onneksi Elina jäi kotiin töistä varmistamaan että taloremontti valmistuu edes joskus.

720288.jpg

Kuvista näkee että keittiö ja kylpyhuoneremontit ovat kokonaan aloittamatta: sahaan tarttuminen kun on kovin lopullinen toimenpide, jota pitää harkita tarkkaan. Kylpyhuone olisi tarkoitus rakentaa keittiön taakse. Sinne olisi siten tilaus uudelle ikkunalle, ja samoin ovelle, jotta portaiden alle saa sijoitettua vessanpöntön. Keittiö kaipaisi uudet kalusteet, ne kun ovat alkuperäisessä 70-luvun asussa.

Parvekkeen ja olohuoneen välinen lasiseinä on asentamatta, mutta ensin täytyisi onnistua leikkaamaan akryylilevy sopivaaan kokoon, eivätkä remonttimiehet ole tehneet kovin hyvää työtä tapetoidessaan hopeakuvioista tapettia olohuoneeseen.

Makuuhuone, työhuone ja kirjasto ovat sentään kunnossa. Tosin kirjaston harmaa lattia on aikamoinen kompromissi, ja Elina onkin jo ruvennut haaveilemaan suorakaiteen muotoisista tummanharmaista lattialaatoista. Muuten sisustus voisikin näissä huoneissa jo alkaa. 

Tosin Elina huomasi, että myös sähköremontissa on jokin mennyt pieleen: viime kesänä toimineet pistokkeet ovat lakanneet toimimasta, ja sähkömies on taas kutsuttava paikalle korjaamaan liitoksia/pistokkeiden hapettumia.